“mijne kodak”

4 mei

Mijn kodak dus, is gisteren uit mijn leven weggerukt.

We (ik, Tiebe, Kristof, mijn zus, schoonbroer en Megan) waren naar Westerlo gegaan (Sprookjesbos), daarna naar Erperheide om te gaan zwemmen, maar eerst nog langs de kinderboerderij met baby-geitjes. Zowel op de kinderboerderij als ik het Sprookjesbos heb ik leuke foto’s getrokken. en Zaterdag op de communiefeest van Robke ook. Om nog maar te zwijgen van Tiebes gekke bekken met zonnebril in de auto…

In het zwembad dan, we kleden ons om. Ik neem de kodak uit de rugzak die mee in het zwembad binnen gaat. Ik zeg tegen mijn vriend: “Ik laat de kodak maar in de locker. Je weet nooit dat ze hem in het zwembad pikken.” we gaan met de eerste lading naar de lockers. Keren terug voor de tweede lading. Ik ga nog eens kijken of we niks vergeten zijn in het pashok.

We genieten van het zwemmen. Gaan alles uit de lockers halen om ons om te kleren. Tiebe staat daar te jengelen dat hij nog wil zwemmen (om 20u15). Ik zeg, daar moet ik een filmke van maken! Kijk in de kabas…niks. Dan toch in de rugzak? nee, ook niks. Ik word al paniekerig…geen kodak te vinden!

Het moet gebeurd zijn tussen de keren naar de locker lopen en terug! Amper enkele seconden!

ik ga op zoek naar personeel om rond te vragen. Niks gezien natuurlijk. Verloren voorwerpen?? nog nooit van gehoord precies. Iedereen verklaart me gek, maar ik wil persé mijn gegevens achterlaten.

“Wie is er zo zot om dat binnen te brengen” zeggen ze langs alle kanten…Wel, IK zou dat doen. Ja, ik weet wat mijn kodak voor mij betekent. Ik zeulde hem overal mee naartoe. Alles was goed genoeg om een foto te verdienen…

Wat nu? geen idee…ik heb geen geld op overschot op een nieuwe te kopen. Ik loop al de hele dag aan mijn kodak te denken.

Ik hoop nog altijd dat de mensen die de foto’s bekijken (en bijna enkel Tiebe zullen zien) wroeging zullen krijgen en mijn kodak naar de receptie brengen.’ Hoop doet leven’ zong Will Tura he…

 

In het andere geval…lieve kodat, ik zal je missen…

2 Reacties to ““mijne kodak””

  1. rozebril 4 mei 2009 bij 6:33 pm #

    Ooh nee, da’s echt zonde hè, al die foto’s. Ik kan er ook echt niet bij dat er mensen zijn die dat pikken, zeker met zoveel kinderfoto’s op. Ik hoop dat hij toch nog opduikt!

  2. plukdedag 9 mei 2009 bij 9:11 pm #

    ik heb vrijdag een brief gekregen van Centerparcs. “Helaas hebben we uw verloren voorwerp niet gevonden”…
    Ik hoop nog steeds dat de dief er een heel slecht gevoel bij heeft.
    De kodak was dichtgeplakt en de fotos zijn allemaal van Tiebe. Dat zegt toch genoeg he.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: